Gasovi, nadutost, nadimanje

Patite od nadimanja i nelagodnosti u stomaku? Imate neprijatne gasove ili problem sa pražnjenjem creva? Ovo su osnovne tegobe koje ukazuju na sindrom nervoznih creva (iritabilni kolon).  Procenjuje se da u Srbiji jedna od pet odraslih osoba pati od sindroma nervoznih creva.

Kako pronaći rešenje?  Decenijama je poznat potencijal probiotskih preparata u tretmanu tegoba iritabilnog kolona. Međutim, nisu svi probiotski preparati isti. Prilikom izbora treba voditi računa o vrsti probiotske kulture, koncentraciji i studijama koje dokazuju njeno dejstvo.

Za razliku od drugih probiotika, Lp299v ima SNAŽNE kliničke dokaze da otklanja SVE simptompe iritabilnog kolona. Lp299v deluje direktno na uzrok problema i tako trajno rešava problem nadutosti i gasova. Posebnim patentiranim mehanizmom sprečava vezivanje štetnih bakterija i njihovo toksično dejstvo. Na taj način prirodno smanjuje nastajanje gasova.

Nadutost i gasovi:

Eliminisani

PATENTIRANO REŠENJE za nadutost i gasove u stomaku

 

Flobian® jedini sadrži probiotsku kulturu koja je patentirana da prijanja na zidove creva, čime se sprečava prolazak štetnih bakterija u organizam.

Višak gasova se formira kada su nam creva puna „loših“ bakterija. Kao stari, dotrajali auto, te loše bakterije ispuštaju sumpor, metan i druge smrdljive gasove. Nadutost ne samo da je neprijatna, već dodaje santimetre obima u struku. IBS može, kod nekih ljudi, da dovede do povećanja nadutosti stomaka za čak 40 odsto u jednom danu!

presek creva sa bakterijamaprirodno resenje za nadutost

Flobian u samo jednoj kapsuli sadrži čak 20 milijardi dobrih probiotskih bakterija. Vezivanjem za specifične receptore u crevima Flobian® istiskuje štetne bakterije koje se kače za isti receptor. Istovremeno na njihovo mesto postavlja zdrave, probiotske bakterije koje ne stvaraju gasove.

Krajnji rezultat: Izgledate i osećate se kao da imate pet kilograma manje.

Naduven stomak pun gasova:

Nestao

Flobian® stimuliše rast drugih korisnih bakterija, pa na taj način stvara izbalansiranost u crevima. Ovo je od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje crevnog trakta i smanjenje nadutosti i gasova u stomaku.

Ravnoteža crevne flore:

Uspostavljena

Nenadmašni rezultati kliničkih studija

grafikon poboljšanja stomacnih tegoba

Da li ste ikada čuli za probiotik sa tako jakim i pozitivnim kliničkim dokazima kao što ih ima Lp299v? U kontrolisanoj duplo slepoj, randomizovanoj studiji (zlatni standard) pacijenti sa iritabilnim kolonom su podeljeni u dve grupe od kojih je jedna uzimala Lp299v , a druga placebo.

U grupi koja je uzimala Flobian zabeleženo je neverovatno poboljšanje: 95 % smanjenje svih simptoma uključujući i nadutost, grčeve i gasove u stomaku.

Dokazano, samo jedna kapsula dnevno:

Problem rešen

Žena, 58 god, doktor: U poslednje vreme smetala mi je nadutost skoro svakodnevno. Nisam imala drugih tegoba, pražnjenje je bilo regularno. Počela sam sa priimenom kapsula Flobian i već drugog dana osetila sam olakšanje. Nastavila sam sa primenom Flobiana i pijem ga već skoro mesec dana. Naduvavala sam se… stomak je bio kao lopta, a sa Flobianom sam brzo osetila olakšanje i sad ga svako jutro popijem.

Inovativno pakovanje maksimalna stabilnost

nadutost u stomaku

Zato što nam je kvalitet uvek na prvom mestu, i zato što uvek idemo u korak sa najnovijim svetskim preporukama, odlučili smo da prvi u Srbiji primenimo najsavremeniju tehnologiju kojom su svi blisteri, u našim probiotskim preparatima, dodatno zaštićeni Flow pack troslojnom folijom. Na ovaj način se sprečava svaki mogući prodor kiseonika i pruža dodatna zaštita od uticaja spoljnih temperatura, vlage i svetlosti.

Maksimalna zaštita:

Obezbeđena

Započnite borbu protiv nadutosti odmah.

Garantujemo poboljšanje ili vraćamo novac

25 godina istraživanja i 60 naučnih studija potvrđuje efikasnost preparata Flobian® koji dokazano pomaže da se smanje nadutost i gasovi u stomaku. Svima koji na propisan način budu koristili preparat Flobian garantujemo poboljšanje ili vraćamo novac.