U hotelu Hyatt Regency u Beogradu, u petak 17.05. održan je trideset teći tradicionalno uspešan FASUS.

Na skupu se predstavilo više od 30 farmaceutskih kompanija, a skupu je prisustvovalo oko 450 gostiju iz svih oblasti zdravstvene delatnosti. 

Kompanija AbelaPharm biila je prisutna sa štandom i stručnim predavanjem, kojim smo obeležili jubilarnu 10-tu godinu promocije preparata Flobian® na našem tržištu.

Prisutni farmaceuti i farmaceutski tehničari, kao prvo predavanje na samom otvaranju stručnog skupa, mogli su čuti “Kako u apoteci možemo pomoći pacijentu sa problemom nervoznih creva?”, koje je održao  PROF. DR TOMICA MILOSAVLJEVIĆ.

Prof. Milosavljević podsetio je prisutne na sve prednosti koje Flobian® ima u prevenciji i smanjenju tegoba nadutosti, gasova i drugih simptoma nervoznog creva.

Za 10 uspešnih godina, poklonili smo i 10 lepih poklona najsrećnijim učesnicima naše velike nagradne igre. Tako će naši cenjeni klijenti, između ostalog, uživati na lepom putovanju, sa ponosom nositi naše poklon-torbe, spremati zdravu hranu uz Nutribullet, na najbolji način iskoristiti paket naših proizvoda itd.