Flobian® jedini sadrži probiotsku kulturu koja je patentirana da prijanja na zidove creva. Time se sprečava prolazak štetnih bakterija u organizam.

25 godina istraživanja i 60 naučnih studija potvrđuje efikasnost preparata Flobian® koji dokazano pomaže da se smanje nadutost, gasovi, grčevi u stomaku.

Flobian® je jedinstven jer sadrži probiotsku kulturu Lp299v. Ona je patentirana da se snažno veže za specifične receptore koji se nalaze na površini ćelija u crevima.

Zašto je ovo važno?

Vezivanjem za ove specifične receptore Flobian® istiskuje štetne bakterije. Te bakterije se kače za isti receptor, kao što su Ešerihija, Listeria, Salmonela i druge.

Dodatno, Flobian® stvara zaštitnu barijeru u crevima koja jača crevni zid i otežava prolazak štetnih bakterija u organizam.

Istovremeno, Flobian® stimuliše rast drugih korisnih bakterija. Na taj način stvara biološku raznovrsnost i izbalansiranost u crevima. Ovo je od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje crevnog trakta i smanjenje nadutosti, gasova i grčeva u stomaku.

Flobian® sadrži 20 milijardi dobrih bakterija zbog čega 9 od 10 korisnika oseća jasnu razliku.

Za konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom pozovite 011 20 70 801.