Flobian® – prirodno rješenje protiv nadutosti

Prirodno rješenje za nadutost i gasove

Flobian® – rješava nadutost

U borbi protiv nadutostii gasova Flobian® djeluje direktno na uzrok problema. Posebnim patentiranim mehanizmom sprječava vezivanje štetnih bakterija i njihovo toksično dejstvo. Na taj način smanjuje nastajanje gasova.

Zaštitna barijera protiv loših bakterija

Flobian® – štiti crijeva

Lp299v ima sposobnost da se snažno veže za specifične receptore koji se nalaze na površini ćelija u crijevima. Na ovaj način Flobian®stvara fizičku barijeru koja jača zidove crijeva i otežava prolazak štetnih bakterija u organizam.

Ravnoteža crijevne flore

Flobian® – zaustavlja gasove

Istovremeno, Flobian®stimuliše rast drugih korisnih bakterija, pa na taj način stvara biološku raznovrsnost i izbalansiranost u crijevima. Ovo je od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje crijevnog trakta i smanjenje nadutosti i gasova u stomaku.

Garancija kvaliteta

Flobian® – garantuje poboljšanje

25 godina istraživanja i 60 naučnih studija potvrđuje efikasnost preparata Flobian® koji dokazano pomaže da se smanje nadutost i gasovi u stomaku. Svima koji na propisan način budu koristili preparat Flobian® garantuje poboljšanje.

Samo jedna kapsula dnevno

Komforno doziranje

Samo jedna kapsula preparata Flobian® dnevno, dovoljna je za uklanjanje nerpijatnog osjećaja nadutosti i eliminaciju gasova iz stomaka kod čak 95% pacijenata.

Povoljna cijena za pacijenta

Cijena dnevne doze tretmana nadutosti i gasova preparatom Flobian®, znatno je povoljnija za pacijenta u odnosu na druge terapije koje se primjenjuju za iste tegobe.

Eliminišite nadutost!